Prima paginăDespre noiEchipaServiciiExperienţăArticoleComunicate de presaContactSimple BPM Software

Prima pagină


Suntem o companie de consultanţă care adresează necesităţile organizaţiilor pe patru nivele: strategic, operaţional, cultural-motivaţional şi al infrastructurii, în special al celei de TI. În cei opt ani de existenţă am pus la dispoziţia beneficiarilor nostri soluţii adecvate pentru dinamizarea şi accelerarea dezvoltării lor sistematice, continue, durabile, pe baze solide şi orientarea activităţii lor spre excelenţă, utilizând cele mai moderne instrumente şi tehnici de management.

Cursul PERFORM+

PERFORM+ înseamnă 3 module a câte 8 ore despre secretele performanţei organizaţiilor, despre standarde de excelenţă în afaceri, si despre arta conducerii.

Conferința "Management performant în organizația agilă" - București, 14 noiembrie 2012

Avantera și IBM România, în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltarea Societății Informaționale, în colaborare Asociația Directorilor de Tehnologia Informațiilor și Comunicații din România - CIO Council, are plăcerea să vă invite la conferința "Management performant în organizația agilă". Conferința are loc la Hotel Novotel din București.

Consultanţă

În contextul unei pieţe tot mai dinamice, Avantera vine în sprijinul companiilor care au nevoie de consultanţă în management sau în tehnologia informaţiei.

Training

Consultanţii noştri vă stau la dispoziţie pentru pregătirea personalului dumneavoastră, atât prin cursuri şi conferinţe convenţionale, cât şi prin tehnici moderne de eLearning.

Simple

Simple este prima aplicaţie de modelare a proceselor organizaţionale (business process modelling) realizată de o companie românească. Aplicaţia a fost deja implementată sau este în curs de implementare, pentru o parte din modulele sale sau pentru toate modulele, în regim de utilizare cu număr nelimitat de utilizatori în organizaţii care însumează peste 20.000 de angajaţi.


Aboneaza-te

Avantera on LinkedIn