Prima paginăDespre noiEchipaServiciiExperienţăArticoleComunicate de presaContactSimple BPM Software

Înregistrare participanți conferința "Management performant în organizația agilă"


Avantera și IBM Romania în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltarea Societății Informaționale, în colaborare Asociația Directorilor de Tehnologia Informațiilor și Comunicații din România - CIO Council, are plăcerea să vă invite la conferința “Management performant în organizația agilă”. Conferința are loc pe 14 noiembrie 2012, la Hotel Novotel din București.

Provocările schimbării rapide într-un mediu dinamic și riscant impun o nouă abordare în conducerea organizațiilor și concepția instrumentelor de management. Organizația agilă, publică sau privată, menține echilibrul corect între performanță și risc într-o perspectivă care îmbină necesitățile prezentului cu succesul durabil. Noi practici, noi soluții și o nouă cultură organizațională vin să susțină organizația agilă ce face subiectul acestei conferințe care se adresează deopotrivă conducătorilor și decidenților din companii și instituții publice (Management General, Operațiuni, Audit și Control Intern, Comisie implementare OMFP 946/2005, SMI, Resurse Umane, IT).

În acest context, soluțiile de Business Process Management (BPM) oferă timpi de adaptare a modului de lucru și costuri incomparabil mai mici și se constituie într-o alternativă foarte atrăgătoare prin opoziție cu greoaiele, costisitoarele și complexele sisteme informatice integrate din abordarea clasică.

Rolul de Chief Information Officer este cel care asigură coordonarea punerii în practică a instrumentelor de conducere care asigură apropierea de ideala latență zero în adaptarea funcționării instituțiilor și companiilor.

Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile.

Pentru a vedea programul complet, dati click aici

Nume:
Prenume:
Telefon:
E-mail:
Compania:
Postul:

Aboneaza-te

Avantera on LinkedIn