Prima paginăDespre noiEchipaServiciiExperienţăArticoleComunicate de presaContactSimple BPM Software

Experienţă » Coca Cola HBC


Coca ColaCoca Cola HBC Romania a colaborat în calitate de beneficiar cu compania Avantera, în cadrul unui proiect de prestare de servicii de consultanţă / instruire cu privire la forma, conţinutul şi modalităţile de documentare a proceselor organizaţionale din grupul de procese de management al resurselor umane.

Proiectul a presupus instruire "hands-on" cu privire la modalităţile de reprezentare a proceselor organizaţionale şi prelevarea şi reprezentarea de modele operaţionale.

Proiectul s-a realizat prin parcurgerea unor etape concretizate în rapoarte care au inclus:

  • Identificare, caracterizarea preliminară şi descrierea ulterioară de nivel înalt şi detaliată, utilizănd aplicaţia de modelare organizaţională ARIS, a proceselor organizaţionale stabilite de Coca Cola HBC. Pe parcursul sesiunilor de lucru au fost identificate şi oportunităţi de îmbunătăţire care au fost documentate;
  • Instruire cu privire la conceptele asociate şi constituirea unui model de reprezentare a proceselor în format tabelar, pentru a fi utilizat intern în reprezentarea proceselor pentru filiala din Republica Moldova.


Aboneaza-te

Avantera on LinkedIn